Hey, ik ben Joeri, de oprichter van Avell Skincare.

Avell Skincare is ontstaan in 2023, nadat ik zelf op zoek was naar huidverzorging specifiek voor mannen en ik geen idee had waar te beginnen en welke routine ik zou moeten toepassen. Met Avell Skincare probeer ik dat probleem weg te nemen, door duidelijkheid te bieden over elke stap, van stap 1 tot en met stap 4 of 5, zodat jij alleen maar hoeft te smeren en te genieten van de mooie gloed die je ervan krijgt.

Veel producten voor mannen krijgen het label "voor mannen" en hebben een mannelijk geurtje, maar verder dan dat was het voor mij niet duidelijk wat het precies deed, of hoe en wanneer ik het moest gebruiken. Ook wordt er vaak niet veel tijd besteed aan de ontwikkeling van de producten. Bij vrouwenproducten wordt vaak wel verbetering doorgevoerd, waardoor duidelijk verschil te zien is wanneer een vrouw het gebruikt, terwijl dit bij mannenproducten vaak achterblijft.

Verder merkte ik op dat het vaak niet duidelijk is welke ingrediënten er precies in zitten. Daarom heb ik alle belangrijke ingrediënten op de voorkant van elk product geplaatst! Zo ben ik op zoek gegaan naar de beste producent die alleen met natuurlijke ingrediënten werkt, milieu-vriendelijk verscheept en verpakt, en natuurlijk in Europa produceert. Kortom, producten zonder troep, sulfaten, toegevoegde parfums en microplastics.

Mijn doel met Avell Skincare is elke man (een groeiende markt van 11.4%) te helpen met huidverzorging en zo de beste versie van zichzelf te worden.

 Joeri
Avell Skincare